Beoordelingen van La Cubanita Voorburg

Recente recensies van La Cubanita Voorburg

5 sterren na 69 reviews

, 29-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Alle gerechten waren goed behalve de patata brava. Deze waren zwart, was aangebrand.

, 10-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben echt heerlijk gegeten!! Alles was warm, zelfs nog heet, toen het werd bezorgd. Alles smaakte weer heerlijk en nu maar hopen dat jullie snel weer open kunnen gaan! En de cheesecake, als toetje👌🏼👌🏼

, 09-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en prima kwaliteit en smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verzorging was iets later dan gepland maar daar werd netjes excuses voor gemaakt. Eten was super zoals het ook in het restaurant is.

, 30-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. En heerlijke tapas. Enige wat jammer was was dat we een aantal porties zoete aardappelfrites hadden besteld en maar 1 klein bakje gele saus erbij kregen. Verder helemaal prima en smakelijk gegeten.

, 25-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en heerlijk gegeten.

, 24-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Was errug lekker!

, 24-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Fijn personeel. Heerlijk eten. Fantastisch

, 17-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer top! Zoals altijd!

, 02-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Plus: heerlijk eten Min: half uur later bezorgd zonder bericht. Tip: geef de sausjes ook een naam, nu was t zoeken wat wat was en waar het bijhoorde.

, 21-11-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten, alles was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

We waren zeer tevreden over de tapas. Dit keer alleen warme besteld. Erg smakelijk en ten minste warm/heet. Wat bij veel (bezorg)restaurants vaak niet het geval is. Enig puntje van kritiek: drie minibakjes saus was wel wat aan de karige kant voor drie tapasboxen...

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer lekker en perfekt verzorgd.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden iets te vieren maar wilden vanwege Corona nog niet in het restaurant eten. Koude en warme schalen besteld en afgehaald. Eten was net zo lekker als in het restaurant en bleef lekker warm, ook al zaten we buiten in de tuin. Een aanrader!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, op de aangegeven tijd klaar om op te halen, prima verzorgd op verschillende schalen (warm/koud) en alles super lekker, top!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten en super snel bezorgd! Helemaal top, zeker aan te raden

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de geleverde producten was redelijk tot goed. De zeeduivel een beetje slap. Op de doosjes met saus stond niet vermeld wat de inhoud was. Waarschijnlijk door het vervoer was er veel door elkaar verrommeld in de schalen. Een verzoek om verandering in de aangegeven bezorgtijd werd vriendelijk ontvangen en stipt opgevolgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een heel alfabet aan sausjes. De namen of bij welke gerechten ze horen zou wel makkelijk zijn

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was net zo goed als vorige keer. Mijn (volwassen) kinderen hebben er ook van gesmuld. Gelukkig heeft de Coronapolitie niet gezien dat ik meer dan 3 bezoekers in huis had, haha.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten met zn vieren.Een box van 12,50 is voldoende voor 1 persoon.Alles was goed warm, goed verpakt en snel bezorgd.Hoop dat dit na corona mogelijk blijft.Top

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is nu veel afhaal maar dan eet je veel minder lekker. Bij Cubanita was de afhaal heerlijk. Natuurlijk missen we de gezelligheid maar het eten was echt top!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd. Levering was keurig op tijd en eten was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect geregeld. Eten was heerlijk, netjes ingepakt en verzorgd.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Echter de bezorging, met name het inpakken is nog niet op niveau. Onze warme hapjes zaten in een afsluitbare plastic serveerschaal. beiden schalen zijn bij het vervoer open gegaan en alle hapjes lagen onderin de tas op een hoop. Dat kan dus beter! Daarnaast zaten er ene hoop sausjes bij met een letter erop, geen idee waar die letter voor staat en bij welk gerecht dat dan hoort. makkelijk aan te passen volgens mij. Verder hebben we wel genoten van het lekkere eten.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten en het ziet er erg leuk uit in de ‘borden’. We wisten alleen niet welke sausjes bij welke tapas hoorde. De bezorging verliep alleen niet helemaal soepel. Ik had de hapjes om 1900 uur besteld. Ik kreeg een mail dat het 1920 uur zou worden. Uiteindelijk kregen we ze net voor 2000 uur. Maar het is voor ons voor herhaling vatbaar! Goed idee om het op deze manier op te pakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geleverd op de aangegeven tijd, warme gerechtjes waren nog warm. Wat weer super lekker. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Natuurlijk vervangt niets het bezoek aan het restaurant zelf, maar dat kan nu even niet. We hebben genoten van de prima kwaliteit en goede bezorgservice en zullen dat zeker nog een keer herhalen zolang Corona een bezoek in de weg staat.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was precies op tijd klaar. Aardig personeel. Eten zag er netjes verpakt uit, echt verzorgd. Goed ingepakt om mee te nemen (leuk detail op de papieren tas nog ‘eet smakelijk geschreven). Eten was warm en heerlijk zoals we gewend zijn als we bij jullie eten. 1 puntje ter verbetering: aanbod mag iets uitgebreider.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vooral veel. Leuk alternatief voor de reguliere tapas

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging goed op tijd, nette jongen. Eén opmerking: de "warme" tapas waren niet warm maar lauw, afgekoeld. Het heeft de stemming van die avond niet verpest, maar had wat beter gekund ( ik had 3 gasten )

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, duidelijke website en lekker eten

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig idee tapas thuis! We hebben gesmuld. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+ smaak vertrouwd zoals in restaurant + prima hoeveelheden + fijne duidelijke site om te bestellen + vriendelijke bezorger - zeeduivel ipv kip bezorgd - sausjes in bakjes kleine puzzel om de juiste bij het gerecht te krijgen ondanks te letters die erop staan (maar misschien stond dat nog wel ergens op een briefje die we te snel hebben weggegooid???)

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

In de afgelopen tijd hebben we wat vaker besteld en afgehaald in plaats van uit eten te gaan. Dan valt je op dat afhaal van sommig eten echt heel anders is dan het 'vers' op je bord krijgen. Ook voor tapa's geldt dat. Niet slecht, maar in het restaurant lekkerder. Dat geldt overigens ook voor Chinees (echt Chinees eten).

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Jammer dat de bezorger de schaal scheef had gehouden, waardoor de warme hapjes allemaal door elkaar lagen. Tip: wij hadden 6 bakjes met sausjes en dressings. Maak iets duidelijker voor welk gerecht elk sausje is bedoeld.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, net als in het restaurant. Als verrassing 2 cocktails erbij. Een aanrader.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was slecht. Warme tapas schotel was ondersteboven in de tas gezet. Snap dat het een prijs /hoeveelheid is maar dit was wel erg weinig bijvoorbeeld 4 stukjes meloen met 2 kleine plakjes ham en totaal geen smaak aan. En weet niet wat er met het eten is gebeurd maar we hébben er allemaal last van gehad. Niet voor herhaling vatbaar.. Terwijl het concept zo leuk is.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, en na een lange rit op de scooter (want je rijd wel even hiervoor, en het is het waard ook) was het nog lekker warm ook! We waren 3 jaar samen en het was koningsdag, dus we moesten het vieren bij het favo restaurant van mijn vriend. Geen minpunt!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Warm bij aankomst dus perfect. Twee warme schotels was genoeg voor ons tweeën. De sauzen waren wel een leuk raadseltje, wat meer hints zou fijn zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer super, toelichting wordt naar gekeken. Ben zeer tevreden en blijf jullie graag helpen en zelf lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Op zich was alles keurig. Alleen de aardappeltjes waren wel heel erg donker. Dat was minder lekker. En de kipstukjes hadden geen honingmosterd saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld bij Voorburg. Eerste keer thuis la cubanita eten. Naar mijn idee miste er best wat. Geen saus bjj de manchego, geen saus bij de kaas kroketjes. En wel erg weinig zoete aardappel friet. Zo een groot verschil met op locatie eten. Erg jammer. Weet niet of we dit vaker gaan doen.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppie, toch een beetje la cubanita avond

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed en erg lekker

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgster was vriendelijk en keurig optijd. De hapjes op de schaal waren door elkaar gegaan helaas. De kroketjes waren erg lekker en krokant. De kipstukjes waren niet krokant en minder lekker. De honing marinade was gekristalliseerd en niet echt vloeibaar meer. Ik twijfel tussen 2 en 3 sterren, maar omdat ik niet opnieuw zou bestellen geef ik er 2.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker eten. zoals altijd. We hebben voor het eerst afgehaald en komen uit Zoetermeer. Gaan we zeker nog eens doen als het Corona blijft. Goede service.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd, maar was niet compleet. Ontbrekende tapas werd later nog gebracht. Maar zonder bijbehorend sausje. Er zat een gat in de verpakking van de tapas, Waarschijnlijk door heet vet weggebrand. Niet echt hygiënisch.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte prima maar werd een uur later bezorgd dan we hadden besteld. Dat is wel heel veel later.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel snel, lekker

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en ruim op tijd!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top was het

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super goed en lekker!!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verpakt en heerlijk gegeten ziet er netjes uit

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het allerlekkerste is het natuurlijk om te eten in jullie restaurant zelf, maar de bekende tapas thuis, verdienen een mooie 2e plaats! Keurig verzorgd netjes verpakt en heel smakelijk! Ruime keuze en betaalbaar! Complimenten!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is tel. gezegd dat bezorging boven 25€ gratis was,hebben voor bijna dubbele bedrag besteld en er is tóch 2.50 € aan bezorgkosten gerekend. Jammer!!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een uitkomst! Het was heerlijk, kan je niet uit eten dan halen we het eten thuis.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Lekkere hapjes uitgekozen en deze keer gewoon opgehaald. Goed geregeld.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten goed, warm en lekker. Netjes verzorgd met servetje, pepermuntjes en citroen handdoekje. Alleen de bakjes waren gesmolten van de warmte van saus, wellicht aluminium bakjes handiger bij sommige gerechtjes.